Kingdom of Colors beleverd Color Runs / Holi Festivals / SFX / Gender Reveal Shops / Photo en Video shoots over de hele wereld.

Veel van onze Color Run klanten bleken behoefte te hebben aan Color Run pakketten. Color Run pakketten waarin alle mogelijke producten zaten. Vanzelfsprekend zitten er kleuren in voor de kleurenstations. Onze calculatie is gemaakt op basis van 5 kleurenstations (Color Stations). Deze kleuren kunnen gemakkelijk naar de runners gegooid worden met de hand of een bekertje. Maar we hebben hiervoor ook mooie knijpflessen.

Voor de start of finish bieden we kleine kleurpoeder zakjes aan. Leuk om een finish feestje te houden. Of een Count Down moment waarbij iedereen de kleuren tegelijk de lucht ingooit. Deze zakjes worden vaak ook verkocht om geld op te halen voor een goed doel. Dit geeft een prachtig effect en leuke foto’s en video’s. Voor de start hebben de we shooters en poeder kanonnen en natuurlijk onze zeer bekende poeder brandblussers.

Om de dag compleet te maken hebben we ook speciale Color Run zonnebrillen. Hiermee ziet iedereen er extra feestelijk uit. En het beschermt de ogen ook een beetje tegen het kleurenpoeder. Heel veel plezier met het organiseren van je Color Run met onze Color Run pakketten. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies.

 

De brandblussers met kleurenpoeder werkten perfect! Volgend jaar doen we het weer!
Peter / Voetbalclub
We hebben ons Holi themafeest met jullie zakjes kleurenpoeders gevierd. HEt was een groot succes!
Lies / Studente
We hebben, om het schoolseizoen af te sluiten, een fantastische Color Run georganiseerd. De pakketten zijn een aanrader!
Ellen / Oudercommissie school
Kleurenpoeder gebruikt voor mijn fotoshoot: prachtig resultaat en, gelukkig, gemakkelijk schoon te maken:)
Manon / Fotografe
Ieder jaar weer een van de hoogtepunten van onze 'Vakantieweek': de Color Run!
Bram / Feestweek organisator
Dank voor de prettige samenwerking en snelle service!
Bryan