Al meer dan 10 jaar beleveren wij Holi Color Festivals over de hele wereld. Met veel grote en bekende festivals werken wij al jaren samen. Veel scholen, sportverenigingen en goede doelen organiseren kleurenfeesten en kleurenfestivals. Speciaal hiervoor hebben wij Holi Festival pakketten gemaakt. Deze bevatten alle ingrediënten voor een geweldige dag vol kleurenpoeder. Je kunt het pakket geheel zelf samenstellen voor het exacte aantal personen en het beschikbare budget.

De zakjes kleurenpoeder kunnen gemakkelijk uitgedeeld of verkocht worden op evenementen. Deze komen in prachtige setjes met de kleuren Roze / Geel / Groen / Oranje / Blauw. Daarnaast hebben we nog enkele speciale kleuren en natuurlijk goud / zilver en UV Neon kleuren.

Om het kleurenfeest of holi festival extra leuk en kleurrijk te maken, bieden we tal van unieke producten aan. Zo hebben we zonnebrillen die iedereen er extra feestelijk uit laten zien. En deze beschermen natuurlijk ook de ogen tegen de poederwolken. Onze kleurenpoeder brandblussers creëren een gigantische poederwolk. Het levert onvergetelijke momenten en geweldige foto’s en video’s op. Contact ons voor vragen of advies; we helpen je graag op weg met het samenstellen van het ideale feestpakket.

De brandblussers met kleurenpoeder werkten perfect! Volgend jaar doen we het weer!
Peter / Voetbalclub
We hebben ons Holi themafeest met jullie zakjes kleurenpoeders gevierd. HEt was een groot succes!
Lies / Studente
We hebben, om het schoolseizoen af te sluiten, een fantastische Color Run georganiseerd. De pakketten zijn een aanrader!
Ellen / Oudercommissie school
Kleurenpoeder gebruikt voor mijn fotoshoot: prachtig resultaat en, gelukkig, gemakkelijk schoon te maken:)
Manon / Fotografe
Ieder jaar weer een van de hoogtepunten van onze 'Vakantieweek': de Color Run!
Bram / Feestweek organisator
Dank voor de prettige samenwerking en snelle service!
Bryan