Er zijn veel gelegenheden waarop je kunt besluiten een kleurenpoederfeest Holi Festival te organiseren.
Het kan de start van het jaar op je school zijn of de verjaardag van je sportclub. Of je hebt gewoon zin om mensen samen te brengen voor wat plezier met gekleurd poeder!
Onze Festival pakketten

Volg onderstaande richtlijnen en uw kleurenpoeder feest of Holi Festival wordt een gegarandeerd succes. Organiseer een kleurenfeest of Holi Festival en heb plezier.

(Zie hierboven onze kleurenpoeders in actie tijdens een evenement met 40.000 gasten (Credits Colour Day Festival))

Plan de datum waarop u uw kleurenpoeder feest of Holi Festival wilt organiseren

Het begint allemaal met een datum. Als je wilt dat het een buitenevenement wordt, plan je het kleurenfeest of Holi Festival natuurlijk het best in de lente/zomer. De timing voor een holi kleurevenement is het best overdag. Het gekleurde poeder heeft het beste effect bij daglicht. Voor nachtelijke kleurevenementen bieden wij UV Neon kleurenpoeders aan.

Locatie: Holi Kleurpoederfeest of Holi Festival locatie

Hoeveel mensen verwacht u op uw Kleurfeest of Holi Festival.
Als u een groot Kleurenevenement organiseert, moet u dit wellicht met de plaatselijke autoriteiten bespreken en een evenementenvergunning aanvragen. De autoriteiten vragen om veiligheidsdocumenten. Voor evenementen van deze omvang kan een park, stadsplein, industrieterrein of strand geschikt zijn.
Voor kleinere kleurpoeder evenementen ben je flexibeler. Als het holifeest voor uw school of sportclub is, kunt u misschien hun terrein gebruiken.

Uitnodiging en promotie van uw Kleurpoederfeest of Holi Festival

Als het een privé-feestje is, is het gemakkelijk. Maak een leuke kleurrijke uitnodiging en stuur die naar al je vrienden. Het gebruik van sociale media werkt ook heel goed. Er zijn meer dan genoeg foto’s en video’s om je vrienden in de kleurenfeeststemming te krijgen.
Plan je een grootschalig Holi Festival dan is het heel belangrijk dat genoeg mensen kaartjes kopen. De marketing van dit soort evenementen gebeurt tegenwoordig meestal via social media. Het is efficiënt en kostenbesparend. Zorg ervoor dat de eerste editie van uw holi festival perfect is. Het zal volgende edities van je holi festival automatisch bevorderen.
Onze Festival pakketten

De ingrediënten om een Holi Festival a Color party te organiseren

De grote dag is daar! Alle feestvierders zijn komen opdagen en de zon schijnt. Natuurlijk heb je goede muziek geregeld, bij voorkeur gedraaid door een professionele DJ. Je kunt basis eten en snacks aanbieden, maar food trucks zijn tegenwoordig erg populair. Verder kun je allerlei entertainment en leuke activiteiten aanbieden.

Feest en Festival kleurenpoeders

En last but not least natuurlijk de kleurenpoeder voor je kleurpoeder party of Holi Festival. Zonder kleurenpoeder geen Holi feest. Voor de veiligheid van uw gasten en omgeving adviseren wij u om alleen gekleurd poeder te kopen in Nederland en Belgie dat veilig en gecertificeerd is. Dit maakt het schoonmaken van de locatie en de mensen ook gemakkelijker.
Wij bieden een groot assortiment holi kleurproducten. Ons gekleurd poeder wordt over de hele wereld gebruikt door beroemde Holi Festivals en Color Runs en Fun Runs. De gekleurde poederzakjes zijn goed te verkopen als merchandise. De grotere bulkverpakkingen met kleurenpoeder kunnen worden gebruikt om brandblussers te vullen om gekleurde poedersprays te maken. Onze knijpflessen creëren een mooie stofwolk. Gebruik onze kleuren handkanonnen om kleurpoeders de lucht in te schieten met een luide BANG! Onze zonnebrillen zijn een geweldig aandenken. Al onze holi kleuren zijn gemakkelijk schoon te maken.
Wij bieden onze klanten logobedrukking op alle poederverfverpakkingen. Dit kan worden gebruikt voor promotie of om uw holi evenement sponsors te vermelden.