Als oudervereniging is het elk jaar weer een uitdaging om verschillende leuke activiteiten te bedenken voor de kinderen/leerlingen, het schoolpersoneel en de ouders.
Sinds 10 jaar assisteren wij ouderverenigingen bij het organiseren van hun Color Runs. Het is een waar genoegen om van bijna allemaal positieve feedback te ontvangen. De meeste van deze school Color Runs zijn een jaarlijks evenement geworden op deze scholen. En de kleurenlopen groeien elk jaar. Vaak wordt er geld ingezameld voor het goede doel.

Er gaat niets boven een dagje kleurplezier en actief bezig zijn in de buitenlucht. En dan hebben we het nog niet eens over alle prachtige foto’s en video’s achteraf. Organiseer als oudervereniging een Color Run met onze steun en u zult zien hoe gemakkelijk en betaalbaar het is. Laat ons u stap voor stap door het proces leiden.

Waar als oudervereniging te beginnen met het organiseren van een Color Run?

Op je volgende OV vergadering stel je het idee van een Oudervereniging Color Run voor.

Onze ervaring is dat de eerste reactie meestal zeer positief is. Velen hebben vast al van het concept gehoord en/of hebben dit soort kleurevenementen op andere scholen gezien.

Maak je evenement extra speciaal met onze kleurenpoeder brandblussers! De blussers bevatten 4KG kleurenpoeder en produceren een enorme poederwolk!

De eerste vragen die meestal opkomen zijn: Is het kleurpoeder voor onze een OV Color Run veilig? Hoe verzorgen we het schoonmaken? En natuurlijk: wat zijn de kosten voor een OV Color Run?

Er gaat niets boven een dagje kleurplezier en actief bezig zijn in de buitenlucht. En dan hebben we het nog niet eens over alle prachtige foto’s en video’s achteraf. Organiseer een oudervereniging kleurloop met onze steun en u zult zien hoe gemakkelijk en betaalbaar het is.
Laat ons u snel meenemen door de meest gestelde vragen:
  • Is het kleurpoeder veilig? Ja, ons kleurpoeder is 100% veilig en wordt al vele jaren gebruikt door de meeste grote en gerespecteerde kleurevenementen over de hele wereld. We zullen al onze documentatie delen indien nodig. Voor de bescherming van de ogen bieden we bovendien zonnebrillen aan.
  • Hoe regelen we voor het schoonmaken? Ons color run-poeder is gemaakt van maïszetmeel en kleurstoffen welke ook in de voedingsindustrie worden gebruikt. De kleurenpoeders zijn onschadelijk voor mens en natuur. Bij droog weer kan het kleurenpoeder eenvoudig van de deelnemers afgeklopt worden.  Als u advies of aanvullende informatie nodig heeft om van uw oudervereniging Color Run een groot succes te maken, bel of mail ons dan.
Our colour run packages
  • Kan ik ook een Color Party of Festival organiseren in plaats van een color run? Natuurlijk. Voor een OV Color Party bieden we kleine 70 gram en 100 gram zakjes aan. Deze zijn gemakkelijk uit te delen aan alle kinderen. De meeste oudervereniging Color Parties of Festivals bieden elke deelnemer 3 tot 7 kleine zakjes aan, afhankelijk van het budget en de lengte van de OV Color Party.
  • Wat zijn de kosten voor een oudervereniging Color Run? Er is niet echt 1 simpel antwoord op deze vraag. Maar we kunnen u wel vertellen dat het mogelijk is om een POV Color Run te organiseren voor €2,- / €2,50 per deelnemer. U heeft dan genoeg kleurpoeder om elke deelnemer te bedekken. Items die uw OV Color Run extra leuk, maar ook wat duurder maken zijn: Color Run zonnebrillen / Hand Kanonnen en natuurlijk onze beroemde Poeder brandblussers.