De medewerkers en studenten zullen het fantastisch vinden!

Circa 15 jaar geleden hebben wij kleuren evenementen als Color Runs en Color Festivals geintroduceerd in Europa. Gedurende deze jaren hebben we meer dan 1500 scholen en universiteiten van kleurenpoeders voorzien. Ben je van plan een Color Run te organiseren? Laat Kingdom of Colors je dan helpen. We kunnen je uitstekend adviseren betreffende de benodigde hoeveelheden en artikelen. Wij kunnen voor iedere school voor ieder budget een Color Run pakket ontwikkelen.

We kijken ernaar uit om jullie te helpen om van jullie Color Run een onvergetelijke ervaring te maken!

De School Color Run: stap voor stap

Afhankelijk van het aantal deelnemers begint het met het vinden van een geschikt terrein voor je school Color Run. Vaak werkt het schoolplein, een parkeerplaats of een nabijgelegen park prima. Onze kleurpoeders zijn Veilig & Gecertificeerd. Dus alle kinderen van de jongste tot de oudste kunnen meedoen en genieten van de school kleurloop.

***Klik op bovenstaande items voor meer product informatie en maak van je Color Run een groot succes***

De Start van de School Color Run

Je kunt de start markeren met enkele vlaggen. Het is altijd leuk om muziek te hebben om de wachtende kinderen te vermaken.
Het is de bedoeling dat alle lopers bij de finish onder de verf zitten. Daarom kunnen de kinderen het beste in groepen van 50 van de start vertrekken.
Een leuke toevoeging zijn onze kleurige Color Run zonnebrillen: ze beschermen de ogen bij de kleurenstations en vormen een leuke herinnering!
Een leuke en betaalbare manier om de start van de kleurenloop aan te kondigen zijn onze kleuren handkanonnen. Deze lanceren een mooie poederwolk en nog belangrijker; ze produceren een luide “knal”. Voor grotere scholen bieden we deze vaak GRATIS aan!

Als je de start van je school kleurenloop iets heel speciaals wilt geven; probeer dan onze Kleurenpoeder Brandblussers. Gevuld met 4kg kleurenpoeder, geven deze een gigantisch effect!

Het aantal kleurenstations langs de track

Het meest gebruikelijke aantal kleurstations is 5. Dit is ook wat de meeste bekende Color Runs al vele jaren gebruiken. De populairste kleuren voor kleurstations zijn: Groen / Roze / Geel / Oranje / Blauw. Maar we hebben ook Rood en Paars.
En natuurlijk hebben we speciale poeders zoals UV Neon poeder en Goud en Zilver poeder. Deze kleuren worden elk jaar populairder om het evenement net dat beetje extra te geven.
U kunt natuurlijk het aantal kleurstations verminderen of vermeerderen. Je zou zelfs kunnen besluiten om er obstakels (blow-ups) in op te nemen en er een Obstacle Run van te maken. Obstacle Runs worden elk jaar populairder. Obstakels beklimmen en tegelijkertijd genieten van een Colour Fun Run is een perfecte combinatie.

Het kleurenstation

Bij de kleurstations zijn enkele vrijwilligers nodig om het poeder naar de passerende lopers te gooien. 2 of 4 personen per station is voldoende. Dit hangt een beetje af van het totale aantal kinderen dat passeert.

***Klik op bovenstaande items voor meer product informatie en maak van je Color Run een groot succes***

Onze Color Run pakketten
Elk kleurstation van uw school kleurenloop heeft 1 specifieke kleur. Wij bieden kleurenpoeder aan in 5 / 10 / 25KG zakken. Deze zakken zijn eenvoudig te dragen en daarom ideaal voor uw kleurenstations. U kunt altijd beslissen om het poeder in emmers te doen.
Het gooien van het poeder kan met plastic bekertjes, met handen en schepjes. We hebben ook kant en klare knijpflessen. Deze zijn speciaal ontworpen voor Color Run kleurenstations en gemakkelijk bij te vullen.

Finish van de School Color Run

De finish van de Color Run kan het laatste kleurenstation zijn. Je kunt ook kiezen voor een echte finish na het laatste kleurenstation.
Als u de finish van uw Color Run iets heel speciaals wilt geven; probeer dan onze Kleuren Brandblussers. Deze produceren een grote spray van ca 15 meter!
De finish is ook het moment voor leuke foto’s. De leukste foto om te maken is als alle kinderen tegelijk een zakje poeder in de lucht gooien. Een countdown werkt heel goed….1, 2, 3…en de kinderen gooien de inhoud van de zakjes in de lucht.
Een eindfeestje is leuk en makkelijk. Speel wat luide en vrolijke muziek en laat de kinderen vieren dat ze de loop hebben volbracht.

Kleurenpoeder voor de School Color Run

Ons kleurpoeder is EU gecertificeerd. Wij verkopen onze producten over de hele wereld. De meeste bekende kleurevenementen, webshops, distributeurs bieden ons kleurpoeder aan.
Wij bieden de volgende verpakkingen en kleuren aan:
Bulkverpakking: 1 / 5 / 10 / 25 KG / Kleine zakjes: 70 / 100 grm / Kleuren: Groen / Roze / Geel / Oranje / Blauw / Rood / Paars.
Speciale poeders: Wit poeder / Zwart poeder / UV Neon poeder / Goud poeder / Zilver poeder.

***Klik op bovenstaande items voor meer product informatie en maak van je Color Run een groot succes***

Onze Color Run pakketten
Voor bij de Finish kunt u overwegen enkele kleine zakjes per persoon te kopen. Maar we begrijpen dat deze keuzes afhangen van het beschikbare budget.
Gebruik alleen veilig & gecertificeerd gekleurd poeder bij de kleurloop van je school. Dit om gezondheidsproblemen, schoonmaak problemen en schade aan het milieu te voorkomen.

Klaar om jou School Color Run te organiseren!

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen en als u advies nodig heeft en wij begeleiden u doorheen het proces. Wij hebben altijd meer dan voldoende voorraad en de levering duurt slechts enkele dagen.