Een Color Run voor goede doelen is een bewezen succesvolle manier om geld in te zamelen. Wij werken samen met vele liefdadigheidsorganisaties om hen te helpen fondsen te werven voor het goede doel.
Denk aan alle gratis publiciteit die uw sponsorloop krijgt van de media. Foto’s en video’s worden door de deelnemers gedeeld op social media. De promotie voor uw volgende editie is al begonnen. Organiseer een Color Run voor Goede Doelen met kleurenpoeder.

Holi Kleurenpoeder evenementen en fondsenwerving zijn tegenwoordig bijna niet meer van elkaar te onderscheiden. Want wat een fantastische combinatie vormen blije mensen, sportiviteit, overal vrolijke kleuren en, uiteraard, fondsen voor het goede doel! Een Color Run als inzamelingsactie geeft altijd heel veel plezier en zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Voor evenementen in het donker bieden we bovendien Neon UV poeder. Of ga voor glitter met onze Zilveren of Gouden kleurenpoeders!

Naast het geld wat met de Color Run wordt ingezameld, krijgt een Color Run voor goede doelen ook altijd veel aandacht. Uiteraard is dit goed voor toekomstige donaties!

Maak je evenement extra speciaal met onze kleurenpoeder brandblussers! De blussers bevatten 4KG kleurenpoeder en produceren een enorme poederwolk!

Al vele jaren adviseren we organisaties, scholen en liefdadigheidsinstellingen hoe zij het beste hun goede doelen Color Run kunnen organiseren. Soms betreffen het evenementen met enkele duizenden deelnemers, genietend van wolken gekleurd poeder!

Hoe organiseer je een Goede Doelen Color Run

De meeste informatie voor een reguliere Color Run en een Color Run voor goede doelen komt overeen. Klik hier voor alle informatie.

Het belangrijkste verschil is hoe je ervoor kunt zorgen dat je met de Color Run voldoende geld inzamelt en voldoende media aandacht genereert voor het goede doel.

Sponsoren voor Goede Doelen Color Run

Er zijn twee soorten sponsors waarop je je kunt richten voor uw liefdadigheidsloop.
1. Je kunt leveranciers en lokale bedrijven benaderen en hen vragen je kleurenpoeder evenement te steunen. In ruil daarvoor kun je hen zichtbaarheid bieden. Dit kan zijn op banners, vlaggen, tickets, social media etc. Ook kunnen wij de namen van uw sponsors op de zakken poederverf bestickeren of printen.
Bij een kleurloop voor het goede doel komt het vaak voor dat een sponsor de kosten en het kleurpoeder voor een kleurstation voor zijn rekening neemt. Wij kunnen proberen een specifieke kleur poederverf te leveren die past bij uw sponsor. Bekijk hier alle kleurpoeder producten en verpakkingen die wij aanbieden. Al onze Holi kleurenpoeder producten zijn gemakkelijk te reinigen.
Deze sponsors voor uw kleurloop voor het goede doel zijn bedoeld om de kosten voor het organiseren van het evenement te dekken.
Onze Color Run pakketten

2. De Color Run Runners: Het zijn de deelnemers en de mensen die hen sponsoren die het geld opbrengen.

Bent u van plan een inzamelingsactie te houden, neem dan contact met ons op voor veilig kleurenpoeder. Koop kleurenpoeder in Nederland en Belgie. Koop gekleurd poeder voor je Color Run bij Kingdom of Colors!

Voor meer suggesties voor geldinzamelingsacties, klik hier!